divendres, 5 de juny del 2009

Els avis ens visiten

Han vingut els avis de la Martina, de l’ Albert , de la Gemma i l’àvia del Jaume a explicar-nos coses de com era i com es vivia al nostre poble abans.
La roba no tenia marca i com que en tenien poca la cuidaven molt bé. Les noies portaven faldilla i la roba de la família cabia tota en un armari. Tenien poca roba!
Es feia molt brou . Mataven un porc a cada casa i posaven el menjar en un pou per refrescar-lo.
A l’escola, les taules eren un pupitre de dos i de fusta. Un mestre tenia cent nens de totes les edats, ah ... i nens i nenes separats.
Els carrers eren molt tranquils i podien passar moltes estones i estones jugant perquè tenien temps, més que ara potser...
Els vam preguntar quan pensaven que es vivia millor a Palau ara o abans... Ens van dir que ara, perquè hi ha més comoditats, però que abans tenien més temps, es reunien amb la família i no passaven tants cotxes... estaven més tranquils i tenien més temps!!!
Vam passar una bona estona, estem molt agraïts a aquests avis que ens van explicar molt divertits petits records de les seves vides. Moltes gràcies!!!!

5 comentaris:

Mare d´Elena ha dit...

Em sembla una idea molt entranyable, donat que el respecte i estimació pels avis es fonamental, i això n´es un bon exemple. Felicitats.

Anònim ha dit...

Els avis o van fer molt be´.

Mare de la Martina ha dit...

Els avis ho van fer molt bé.

Anònim ha dit...

ola soc l'Aleix

Anònim ha dit...

ola soc l'Aleix